U bent momenteel hier: Home / Wij delen mee / 4 juni: Dag van de Bouw op ons project De Centrale As

4 juni: Dag van de Bouw op ons project

De Centrale As

Op zaterdag 4 juni a.s. doen wij mee aan de Dag van de Bouw. De combinatie Jansma, Roelofs en Van Spijker opent deze dag speciaal voor u de bouwhekken van het project De Centrale As in Dokkum. Van 10.00 uur tot 16.00 uur bent u van harte welkom om ons project van dichtbij te bekijken.

De Centrale As is een dubbelbaans autoweg van Dokkum in het noorden tot Nijegea in het zuiden. De aanleg van het tracé bestaat uit drie deelgebieden (Noord, Midden en Zuid). De combinatie Jansma, Roelofs en Van Spijker voert nu de werkzaamheden van deelgebied Noord 1 uit. Op dit moment zijn wij bezig met werkzaamheden aan de rotonde Noord en het viaduct Trekweg.

Tijdens de Dag van de Bouw kunt u op het viaduct kijken. Er zijn diverse demonstraties van werkzaamheden met onder andere een graafmachine. Bij het infopunt vindt u alle informatie over het project. Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht.

Onze enthousiaste medewerkers staan deze dag klaar om meer informatie te geven over het project en al uw vragen te beantwoorden. U vindt onze bouwlocatie aan de Trekweg in Dokkum ter hoogte van het viaduct.

De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland en de aangesloten bouwbedrijven, dat elk jaar wordt gehouden op verschillende bouwlocaties door het hele land. Dit jaar vindt alweer de 11e editie plaats. Voor meer informatie: www.dagvandebouw.nl