Wij bieden de totaaloplossing

Een inventieve denkwijze

Hoogste ladder niveau 5 CO2 uitstoot

Duurzaamheid centraal

Naar overzicht
Nieuws

Veiligheidsaward naar Tensa de Vries

27 mei 2023

Namens onze stuurgroep Veiligheid hebben wij de Veiligheidsaward ‘voor de best presterende onderaannemer’ uitgereikt aan de medewerkers van Tensa De Vries, die werkzaam zijn op ons project Middelseefeart in Leeuwarden.Speciaal voor deze uitreiking kwamen ook Paul Posthoorn (bedrijfsleider) en Arjan Stehouwer (projectleider) namens Tensa naar de bouwplaats.

Afb: Veiligheidsaward naar Tensa de Vries 1

De Veiligheidsaward wordt op de bouwplaats van het project Middelseefeart in Leeuwarden overhandigd

Uitvoerder @Kristian Bouwman van Van Spijker is opgevallen dat de medewerkers van Tensa veiligheid echt meenemen in hun proces. PBM-gebruik is vanzelfsprekend, net als een opgeruimde werkplek. Paul Posthoorn is blij met deze constatering: ‘Mijn collega’s denken continu mee in ons proces, dat is de allermooiste manier om stappen te maken in veilig werken: de beste ideeën komen van onze vakmensen zelf! Zo willen we op korte termijn een stap maken van kleine 23kg zakken cement naar het inzetten van een silo op locatie. Hierdoor voorkomen we langdurig zwaar tilwerk en blijven onze collega’s duurzaam inzetbaar!’

Met het uitreiken van deze prijs willen wij onderstrepen dat we veiligheid belangrijk vinden op onze bouwplaatsen. We zien en waarderen het enorm dat Tensa zich op eenzelfde manier inzet voor de veiligheid! Met een heerlijke traktatie op de bouwplaats vierden we met z’n allen nog eens dat Veilig werken wordt beloond.    

Vacatures