Wij bieden de totaaloplossing

Een inventieve denkwijze

Hoogste ladder niveau 5 CO2 uitstoot

Duurzaamheid centraal

Naar overzicht

Uitvoerder

Fulltime

Ben jij een echte teamplayer die zijn medewerkers optimaal weet in te zetten én het overzicht kan bewaren?

Dan hebben wij diverse uitdagende projecten waar jij als uitvoerder aan de slag kunt!

Wat ga je doen?

Als uitvoerder geef je dagelijks leiding aan een team medewerkers op één of meerdere van onze mooie projecten. De grootte van jouw team hangt af van de omvang van het project. Samen met de projectleiding en hoofduitvoering coördineer jij het project en houd je de werkbegroting en het tijdsschema nauw in het oog. Dit doe je op basis van de contracteisen en tekeningen.

Daarnaast weet jij met jouw heldere communicatie en mensgerichte instelling het beste uit jouw team te halen, op een veilige manier. Het ene moment loop je op de bouwplaats en geef je aanwijzingen, het andere moment zit jij achter je computer in de keet en maak je een planning voor de inzet van mensen, materiaal en materieel.

Wat breng jij mee?

Je hebt een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur civiele techniek) en hebt daarnaast enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare technisch organisatorische functie binnen een soortgelijk bedrijf. Je bent fulltime beschikbaar en je woont op een voor jou acceptabele reisafstand van Meppel. .   

Wat bieden wij?

Als uitvoerder bij Van Spijker wordt je ingeschaald in de cao Bouw en Infra. Jouw salaris is afhankelijk van jouw ervaring. Een telefoon, laptop en auto behoren tot de basisuitrusting. Daarnaast kent de bouw een goede pensioenregeling via BPF Bouw.

Werken bij Van Spijker betekent werken in een hecht team, we maken het werk echt samen! Kwestie van teamwork, passie en ervaring. Collega's staan er altijd voor open om elkaar te helpen en zijn trots op de projecten die ze met elkaar maken.Ambitie? Binnen onze organisatie geldt dat als je laat zien wat je in je hebt en dit met veel enthousiasme doet, je van ons alle ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen en te groeien.  

Over ons

Van Spijker Infrabouw B.V. is een familiebedrijf dat al 42 jaar aansprekende infraprojecten in Nederland realiseert. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe manier om de ruimte om ons heen te benutten. We zijn nou eenmaal geboren bruggenbouwers en grenzenverleggers. Binnen dit familiebedrijf vinden we het belangrijk goed te zorgen voor onze collega’s. Als nieuwste familielid krijg jij inspraak op de manier van werken en krijg je veel ruimte om je eigen nieuwe bruggen te bouwen en je zo te ontwikkelen.

 

Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoen aan de gestelde eisen, mail dan je CV naar Nicole van der Geest (Personeelszaken) via sollicitatie@vsib.nl. Bellen naar 0522-252589 mag natuurlijk ook, als je nog meer informatie wilt!

Vacatures

Vacatures