Wij bieden de totaaloplossing

Een inventieve denkwijze

Hoogste ladder niveau 5 CO2 uitstoot

Duurzaamheid centraal

Naar overzicht

Uitvoerder beton

Fulltime

Droom jij ervan om in een kleine hechte groep mensen de mooiste infrastructurele bouwprojecten te begeleiden?

Wees welkom bij Van Spijker Infrabouw!

Dit ga je doen

Als uitvoerder geef je dagelijks leiding aan een team medewerkers op één of meerdere van onze mooie projecten. Samen met de projectleiding en hoofduitvoering coördineer jij het project en houd je de werkbegroting en het tijdsschema nauw in het oog. Dit doe je op basis van de contracteisen en tekeningen.

 

Met jouw heldere communicatie en mensgerichte instelling, weet jij het beste uit je team te halen op een veilige manier. Het ene moment loop je op de bouwplaats en geef je aanwijzingen, het andere moment zit jij achter je computer in de keet en maak je een planning voor de inzet van mensen, materiaal en materieel.

 

Ambitie? Binnen onze organisatie geldt dat als je laat zien wat je in je hebt en dit met veel enthousiasme doet, je van ons alle ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen en te groeien.  

Dit breng je mee

Je hebt een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur civiele techniek) en hebt daarnaast enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare technisch organisatorische functie binnen een soortgelijk bedrijf. Je bent fulltime beschikbaar en woonachtig in de regio Meppel/Zwolle.   

 

Als persoon ben je zelfstandig en evenwichtig en heb je de touwtjes graag in handen. Daardoor weet je jouw mensen optimaal in hun kracht te zetten. Je bent communicatief sterk en hebt een goed ontwikkeld probleemoplossend vermogen. Nog belangrijker: je kunt overzicht houden én vooruit denken! Je bent praktisch en creatief en kunt goed omgaan met tijdsdruk.

Dit zijn wij

Van Spijker Infrabouw B.V. is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar aansprekende infraprojecten in Nederland realiseert. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe manier om de ruimte om ons heen te benutten. We zijn nou eenmaal geboren bruggenbouwers en grenzenverleggers. Binnen dit familiebedrijf vinden we het belangrijk goed te zorgen voor onze collega’s. Als nieuwste familielid krijg jij inspraak op de manier van werken en krijg je veel ruimte om je eigen nieuwe bruggen te bouwen en je zo te ontwikkelen.

 

Mocht je interesse hebben in deze functie neem dan contact op met Nicole van der Geest (Personeelszaken) via sollicitatie@vsib.nl of bel 0522-252589 voor meer informatie.

Vacatures

Vacatures