U bent momenteel hier: Home / Wij zoeken / Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

Functieomschrijving

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de aan jou toegewezen projecten. Binnen het projectteam verzorg je de technische en organisatorische werkvoorbereiding van nieuwe projecten en onderhoudt contacten met de externe projectcoördinatoren over lopende projecten. Je stelt een werkplanning op, je bedenkt de technische werkmethodieken en bestelt de nodige materialen. Bij een lopend project blijf jij het aanspreekpunt voor het bedrijfsbureau van de onderaannemers en voor de externe projectencoördinator. Je draagt zo nodig je steentje bij in het oplossen van knelpunten door het aandragen van praktische, ad hoc oplossingen.

Functie-eisen

Je bent woonachtig in een straal van 80 km rondom Meppel. Je hebt een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur civiele techniek) en ervaring met zowel RAW- als UAV-GC 2005 contracten. Daarnaast heb je enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare technische organisatorische functie binnen een soortgelijk bedrijf. Ervaring met Autocad, VISI en Office is een pré.

Persoonskenmerken

Je bent een communicatief, veelzijdig persoon. Je bent een praktische doener, je werkt planmatig en gaat voor kwaliteit. Daarbij ben je in staat vooruit te kijken en kun je mogelijke knelpunten vooraf incalculeren. Je hebt technisch inzicht en bent in staat een offerte te vertalen in een gedetailleerd uitgewerkt projectplan. Je vindt het prettig om met collega’s samen te werken, maar werkt ook graag zelfstandig aan je projecten. Daarnaast heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en ben je leergierig. 

Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoen aan de gestelde eisen, mail dan zo spoedig mogelijk je cv met begeleidend schrijven naar sollicitatie@vsib.nl, t.a.v. Sanne Halma.