U bent momenteel hier: Home / Wij zoeken / Senior uitvoerder civiele betonbouw

Senior Uitvoerder Civiele Betonbouw

Functieomschrijving                          

Als uitvoerder geef je dagelijks leiding aan medewerkers van de toegewezen projecten. Dit zijn soms meerdere kleine projecten of één groot project. Primaire taak is om op basis van contracteisen en tekeningen binnen de werkbegroting en het tijdschema de projecten te coördineren.

Daarbij ben je verantwoordelijk voor inzet van mensen en middelen en een doelmatige administratie inzake materiaal, materieel en tijd. Je maakt o.a. planningen (inclusief personeelsplanning en inplannen onderaannemers), verzorgt werk- en V&G instructies, wijst werkzaamheden toe en controleert deze, verstrekt tekeningen, houdt de bouwplaats administratie up-to-date en zorgt dat er volgens het kwaliteits- en veiligheidssysteem gewerkt wordt. Materiaal, materieel en gereedschap wordt door jou afgeroepen en gecontroleerd. Je neemt deel aan diverse overlegvormen en treedt op als vraagbaak en aanspreekpunt ten aanzien van de projecten. Je rapporteert direct aan de projectleider.

Functie-eisen

  • een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur civiele techniek) óf een afgeronde MTS opleiding in combinatie met ruime werkervaring.
  • enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare technische organisatorische functie binnen een projectorganisatie.
  • ervaring met de administratieve processen m.b.t. RAW en UAV GC.

Persoonskenmerken

Je bent een zelfstandig, evenwichtig persoon die graag de touwtjes in handen heeft. Je bent communicatief sterk, kunt goed overzicht houden, vooruit denken en hebt een goed ontwikkeld probleemoplossend vermogen. Je voelt goed aan hoe je met verschillende partijen tot een kwalitatief resultaat komt. Je bent praktisch en creatief en kunt goed omgaan met tijdsdruk. Tot slot kun je goed schakelen met de opdrachtgever.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Voor meer informatie en het opsturen van je CV en begeleidend schrijven kun je contact opnemen met Sanne Halma, sollicitatie@vsib.nl.