U bent momenteel hier: Home / Wij zijn

Bouwwerken gaan generaties mee. Een duurzame kijk op de toekomst is essentieel. Door onze innovatieve manieren van CO2-reductie stonden we als eerste MKB-bedrijf op de hoogste trede van de CO2-prestatieladder. Ester van Spijker

Wij zijn ...

Welkom bij Van Spijker Infrabouw B.V. Al sinds 1980 een succesvol familiebedrijf dat als totaalbouwer infrastructurele bouwwerken realiseert. Hoe complexer het project, hoe enthousiaster we worden. Ons talent? Goed nadenken! Op inventieve en scherpzinnige wijze bouwprocessen doorgronden. ‘Slimmer bouwen’, noemen wij dat.

Wij zijn een sterke partner tijdens het bouwproces. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers door projecten van A tot Z te coördineren. Van tekening tot oplevering.

De liefde voor innovatieve en duurzame bouwprojecten zit al generaties in de familie Van Spijker. Kennis en ervaring die van grootvader op vader overging en die nu wordt uitgedragen door de huidige directie: Ester en Alfred Van Spijker.

Meer weten over hoe wij ‘slimmer bouwen’?

Neem contact met ons op

Van Spijker Infrabouw B.V. is gecertificeerd volgens de normen van ISO en VCA**. Verder zijn we aangesloten bij de CO2-prestatieladder, Greendeal en Bewuste Bouwers.

Bedrijfsvideo Van Spijker Infrabouw B.V.

Tweets

Contact gegevens

Van Spijker Infrabouw B.V.
Pieter Mastebroekweg 4
7942 JZ Meppel
Postbus 247
7940 AE Meppel

T 05 22 - 25 25 89
info@vanspijkerinfrabouw.nl  
» Meer gegevens en routebeschrijving