U bent momenteel hier: Home / Wij hebben

Ons team is alert op trends en zoekt continu naar nieuwe kennis over en moderne methodieken van ontwerpprojecten. Onze bouwwerken hebben een hedendaags, duurzaam en innovatief karakter.Alfred van Spijker

Wij hebben ...

Ons team
Wat een familiebedrijf kenmerkt, is de zorgvuldige zoektocht naar passend personeel. Deze grondige selectie resulteert in een sterk, jong en dynamisch team dat bestaat uit ruim 60 loyale en capabele collega’s. We zijn er trots op dat we als erkend leerbedrijf jonge mensen binnen het bedrijf opleiden en behouden. 

Onze ontwerpafdeling
Van Spijker Infrabouw B.V. heeft een eigen afdeling Design & Engineering.

Hier koppelen we onze kennis en kunde van techniek aan esthetiek. Wij zoeken hierin naar een balans tussen techniek, vorm en functionaliteit.

Wij staan aan de basis van nieuwe bouwontwerpen. We maken ontwerpspecificaties, berekeningen en tekeningen waarbij we functionele eisen vertalen naar technische oplossingen. Elk concept wordt door ons beoordeeld en daar waar het kan adviseren we over inventieve manieren om slimmer en bewuster te bouwen.

Onze uitvoering
Van Spijker Infrabouw B.V. heeft eigen vakmensen zoals uitvoerders, timmerlieden, monteurs en machinisten in dienst. Het team kan elk ontwerp omzetten in functionele bouwonderdelen op maat. Het uiteindelijke bouwresultaat komt flexibel tot stand met een flinke dosis ambachtelijkheid, vakkennis en praktijkervaring.

Onze timmer/prefab werkplaats
Hier maken we met moderne machines bekistingen, mallen en prefab betonelementen. Deze worden als bouwpakket aangeleverd bij projecten, wat een snelle doorlooptijd ten goede komt.

Onze constructiewerkplaats
Wij beschikken over een goed geoutilleerde werkplaats. Alle faciliteiten voldoen vanzelfsprekend aan de hoogste veiligheidseisen en milieuwetgeving. In deze werkplaats produceren en monteren wij stalen constructies.

Ons materieel
Wij beschikken over een uitgebreid en onlangs vernieuwd machine- en wagenpark. Voor elke bouw hebben wij het materieel in huis. Ook onderhouden wij het gereedschap en de machines in eigen beheer. Wij beschikken over eigen transport over zowel weg als water.


Tweets

Contact gegevens

Van Spijker Infrabouw B.V.
Pieter Mastebroekweg 4
7942 JZ Meppel
Postbus 247
7940 AE Meppel

T 05 22 - 25 25 89
info@vanspijkerinfrabouw.nl  
» Meer gegevens en routebeschrijving