U bent momenteel hier: Home / Wij delen mee / Wij zijn genomineerd voor Drentse Onderneming van het Jaar!

Wij zijn genomineerd voor Drentse Onderneming van het Jaar! 

De jury van de Drentse Onderneming van het Jaar heeft op 20 juli bekend gemaakt dat wij een van de tien genomineerden zijn! De Meppeler courant schreef hierover het volgende bericht.

Tien genomineerden bekend voor de Drentse Onderneming van het Jaar 2017

Drenthe - De jury van de Drentse Onderneming van het Jaar heeft de namen bekend gemaakt van de tien ondernemingen die genomineerd zijn voor de editie 2017. Op basis van diverse criteria zijn 122 inzendingen teruggebracht naar tien deelnemers. 

De genomineerden zijn: Bouwproducten Zomer (Tynaarlo), Complies (Tynaarlo), Drentea (Emmen), IMDS (Roden), Pandriks Bake Off (Meppel), Resato (Assen), Team6 Game Studios (Assen), TerraCarta (Hoogeveen), Van Spijker Infrabouw B.V. (Meppel) en Waterking (Tynaarlo).

Voorzitter van de jury Eric Zwart benadrukt de diversiteit van deze tien bedrijven. ‘Vorig jaar hadden we al een prachtige mix van bedrijven, maar dit jaar zien we weer een heel ander palet aan bedrijven. Dat benadrukt maar weer eens hoe ongelooflijk divers Drenthe is als het gaat om ondernemingen en bedrijfsactiviteiten. We verwachten dan ook een mooie strijd om de drie finaleplaatsen tijdens de nominatiebijeenkomst. We zijn trots op deze ondernemingen en ik wens ze veel succes toe in het vervolgtraject.’

Nominatiebijeenkomst

De komende tijd moeten de genomineerden zich voorbereiden op de nominatiebijeenkomst op woensdag 4 oktober. Hier krijgen zij de gelegenheid om zich te presenteren en te benadrukken waarom juist zij door moeten gaan naar de finale. Mede op basis van deze pitchpresentaties selecteert de jury vervolgens drie finalisten.

Die finalisten ondergaan nog een bedrijfsscan, een grondige financiële en organisatorische doorlichting en worden op bedrijfslocatie bezocht door de jury. De winnaar wordt bekend gemaakt op donderdagavond 16 november, tijdens de feestelijke finale in theater De Nieuwe Kolk in Assen.

Drentse Onderneming van het Jaar

Doel van de Stichting Drentse Onderneming van het Jaar is het stimuleren van de Drentse economie, door het zichtbaar maken van excellente bedrijven en het bieden van een interessant en relevant netwerk. De jury bestaat uit: erevoorzitter Henk Brink, gedeputeerde Economische Zaken, Eric Zwart (Rabobank Assen en Noord Drenthe), Hilbert Wiechers (Wiechers Wonen), Sjoerd Wind (VNO-NCW Noord), Hans de Willigen (Rein advocaten & adviseurs), Geert Buiter (MKB fonds Drenthe), Kars Klok (voormalig directeur Klok afbouwgroep) en Bert Nannen (HLB Nannen Accountants & Belastingadviseurs). Ook Marcel de Groot heeft zitting in de jury als winnaar van vorig jaar. Met de Groot Installatiegroep won hij toen de allereerste editie van de Drentse Onderneming van het Jaar.

Meer informatie op: www.drentseondernemingvanhetjaar.nl

Bron: Meppeler Courant 20  juli 2017