U bent momenteel hier: Home / Wij delen mee / Spectaculaire plaatsing nieuw viaduct bij Kardinge

Spectaculaire plaatsing nieuw viaduct bij Kardinge

Op ons project Kardinge wordt aankomende zaterdag het voorgebouwde viaduct naar zijn definitieve plaats gereden. Voor buurtbewoners en geïnteresseerden vindt er vanwege het inrijden van het nieuwe viaduct tussen 10.00 en 12.00 uur een feestelijke gebeurtenis plaats. Gedeputeerde Mark Boumans en wethouder Paul de Rook zullen die ochtend gezamenlijk het startsein geven, waarna het gevaarte langzaam aan richting de definitieve plek wordt gereden.

Veel materiaal zal dan aanwezig zijn om het 1.500 ton zware viaduct - dat al die tijd naast de Oostelijke Ringweg in aanbouw is geweest - op haar plek in te rijden.

Feestelijke sfeer

Bezoekers kunnen de ‘manoeuvres’ waarnemen vanaf de Oostelijke Ringweg aan de Kardingezijde en/of op het Oosterhamrikviaduct dat die dag afgesloten zal zijn voor het verkeer. Het inrijden zal in een feestelijke sfeer plaatsvinden. Verkeersregelaars zien toe op veiligheid.

Parkeren

Voor bezoekers die met de auto komen, wordt aangeraden de parking bij Kardinge te gebruiken. Fietsers en voetgangers kunnen zowel vanaf de Kardinge- als de Ulgersmaborgzijde de locatie bereiken. De bus met bestemming Kardinge kan die dag ter hoogte van het bedrijventerrein Ulgersmaborg-Noord de Oostelijke Ringweg oversteken naar Kardinge v.v.

Bron: Groninger Internet Courant


Contact gegevens

Van Spijker Infrabouw B.V.
Pieter Mastebroekweg 4
7942 JZ Meppel
Postbus 247
7940 AE Meppel

T 05 22 - 25 25 89
info@vanspijkerinfrabouw.nl  
» Meer gegevens en routebeschrijving