U bent momenteel hier: Home / Wij delen mee / Jan Willem van Spijker geeft het stokje door

Jan Willem van Spijker geeft het stokje door

De grondlegger van Van Spijker Infrabouw B.V., Jan Willem van Spijker, heeft afscheid genomen als directeur. Op 11 mei '12 heeft hij na bijna veertig jaar het stokje overgedragen aan zijn dochter en zoon Ester en Alfred van Spijker. De oud-directeur blijft als adviseur betrokken bij het bedrijf.

Op 11 mei hebben wij Jan Willem van Spijker op feestelijke wijze bedankt voor zijn inspirerende wijze van leidinggeven. Ester en Alfred hebben daarom een passend kado overhandigd welke symbool staat voor het overdragen van het stokje. Het kado is een miniatuur van de Heerenbrug te Steenwijk in de vorm van een bronzen kunstwerk. De Heerenbrug is in het verleden door Jan Willem gerealiseerd en op deze brug wordt het stokje symbolisch overgedragen. 

Tijdens het afscheid hebben de aanwezigen ook kennis kunnen maken met de twee nieuwe directieleden. Het feest werd speciaal gegeven voor externe relaties, zoals samenwerkingspartners, opdrachtgevers en relevante overheidsorganisaties. Jan Willem van Spijker is op een andere moment uitgezwaaid door het Van Spijker team op een besloten en intern feest.

Foto's Afscheid Jan Willem van Spijker op 11 mei 2012

Foto's Afscheid Jan Willem van Spijker met personeel