Wij bieden de totaaloplossing

Een inventieve denkwijze

Hoogste ladder niveau 5 CO2 uitstoot

Duurzaamheid centraal

Naar overzicht
In uitvoering

Cascade Hoogeveen

28 mei 2020

Op dit moment worden beide kanten van de Hoofdstraat in Hoogeveen verbonden door twee bruggen en een brugplateau. Door de steilheid van de bestaande bruggen kunnen mindervaliden niet oversteken. Daarom wordt in opdracht van Gemeente Hoogeveen een nieuwe brug aangelegd.

Onderstaande foto's geven een mooi beeld van de werkzaamheden.

Het project

Het doel van het project Cascade Hoogeveen is om een oversteekplaats te creëren voor mindervaliden dat opgaat in het geheel. Om het doel van het project te realiseren, wordt er gestart met het slopen van de bestaande cascade muur en wordt er een situ gestorte overkluizing (betonnen vloer) en een nieuwe opstaande rand gecreëerd. Vervolgens worden er in de situ gestorte keerwanden gerealiseerd en worden er prefab elementen conform van de bestaande cascade geproduceerd en geplaatst. Om het project af te ronden vindt er een afmontage plaats en wordt het straatwerk gedaan.

Planning

Vanaf november 2019 worden er werkzaamheden uitgevoerd op dit project. Naar verwachting worden de elementen in juni geleverd. Vervolgens duren de werkzaamheden tot en met juli 2020.

Vacatures