Wij bieden de totaaloplossing

Een inventieve denkwijze

Hoogste ladder niveau 5 CO2 uitstoot

Duurzaamheid centraal

Naar overzicht

Calculator Multidisciplinaire werken

Voltijd

Wij zijn op zoek naar een Calculator Multidisciplinaire werken. 

 

Functieomschrijving

Als Calculator Multidisciplinaire projecten ben jij binnen Van Spijker een onmisbare sleutelfunctionaris. De functie is uitdagend dankzij de verschillende contractvormen waaraan jij werkt en de diversiteit in taken. Jij maakt bij elk contract de kansen en risico's inzichtelijk waarbij geen detail jou ontgaat. Een proactieve werkwijze wordt zeer op prijs gesteld en jouw voorstellen voor alternatieve materialen, leveranciers, werkmethoden en/of besparingsmogelijkheden worden meegenomen in de te nemen beslissingen. Hierdoor ben jij in staat om rechtstreeks met de directie een zo scherp mogelijke inschrijfsom of prijs te bepalen.

Binnen de calculatieafdeling werk jij zelfstandig aan verschillende opdrachten. Zo verzorg jij in het voortraject de aanvragen en beoordeel en vergelijk jij offertes van leveranciers en onderaannemers. Het opstellen van werkbegrotingen, het uittrekken van hoeveelheden en het uitrekenen van meer-minderwerken zijn taken die jij met succes weet af te ronden. Als calculator zorg jij in de volgende projectfasen dat de tenderdocumenten juist en tijdig worden opgesteld en gedeeld. Bij het binnenhalen van een project zorg jij voor de overdracht naar de werkvoorbereiding en uitvoering. Om de benodigde input te krijgen treed jij veelvoudig in contact met collega's, leveranciers en onderaannemers. Uiteraard sta jij er in je werkzaamheden niet alleen voor en werk je nauw samen met collega calculatoren. Bij grotere aanbestedingen maak jij deel uit van een gedreven tender- of projectteam. 

Functie-eisen

  • Afgeronde MBO/HBO opleiding richting Civiele techniek.
  • Ervaring binnen de infrabouw en/of civiele betonbouw.
  • Kennis van IBIS-TRAD.

Competenties

  • Proactief, verantwoordelijk en organisatorisch.
  • Teamspeler, ondernemend en stressbesteding.
  • Zelfstandig, accuraat en analytisch.

Wat biedt Van Spijker?

  • Een uitdagende baan bij een multidisciplinaire aannemer met complexe projecten.
  • Werken in een familiebedrijf met collega’s die dezelfde passie voor techniek delen.
  • Een arbeidsvoorwaardenpakket, passend bij de functie en de kennis en ervaring die jij als professional meebrengt (conform Cao Bouw & Infra).

Vacatures

Direct contact