Wij bieden de totaaloplossing

Een inventieve denkwijze

Hoogste ladder niveau 5 CO2 uitstoot

Duurzaamheid centraal

Naar overzicht

Allround schoonmaakmedewerker

11 uur per week

Als schoonmaakmedewerker bij Van Spijker Infrabouw zorg jij ervoor dat de bedrijfspanden er altijd tip top uitzien. De eerste indruk is belangrijk voor klanten en medewerkers en hier zorg jij voor!

Tijdens je dienst maak je de kantoren, vergaderruimtes, entree, kantines en sanitaire voorzieningen schoon. Ook kan het incidenteel voorkomen dat je bouwketen schoonmaakt.

Wij zoeken iemand die op maandag, woensdag en vrijdag tussen 7:00 en 11:00 uur beschikbaar is voor de schoonmaak van onze kantoorpanden in Meppel. Mocht er extra inzet nodig zijn, dan verwachten wij dat je hierin flexibel kunt zijn en krijg je hiervoor extra uren beschikbaar.

Aangezien je tijdens kantooruren aanwezig bent, dien je goed te kunnen samenwerken, een bureau is tenslotte ook wel eens bezet als jij het wilt schoonmaken. Overleggen en meedenken over hoe de schoonmaak nog beter of efficiënter kan, wordt erg gewaardeerd.

Wie ben jij?

Iemand met ervaring in het schoonmaak vak, kennis van materialen en schoonmaakmiddelen. Je hebt een positieve werkhouding en tevens spreek en versta je goed Nederlands.

Je bent voor langere tijd beschikbaar en woonachtig in een straal van 10 kilometer rondom Meppel.

Wat bieden wij?

Een functie voor langere tijd in een prettige werkomgeving, waarbij je start met een contract van een half jaar.

Vacatures

Direct contact